Praktisk

Forsamlingshus med gode faciliteter

Møllebæksalen rummer et køkken med køleskab, komfur, opvaskemaskine og kaffemaskine samt skabe med opbevaringsplads, diverse køkkenudstyr og service nok til alle gæster.

I garderoben er der god plads til overtøj og et mindre I garderoben er der god plads til overtøj og et mindre sofaarrangement, hvor man i ro og mag kan tage imod festens gæster eller f.eks. opstille gæstebogen. Der er to toiletter i umiddelbar tilknytning til festlokalet. Bemærk at der ikke er handikapvenlige toiletfaciliteter.

Hvis I har brug for musik til festen, har salen et lydanlæg med to højtalere. I skal selv medbringe jackstik-adaptere til jeres enheder.

Udover selve festlokalet er der et lille loungeområde med sofaer. Her er der er udgang til en aflukket gård med legeplads til festens alleryngste gæster. På førstesalen finder I derudover et loftsrum med sofaer og god plads, hvor børn og barnlige sjæle kan lege og spille – uden at forstyrre festen nedenunder.

Det er muligt at parkere foran Møllebæksalen. Hvis festen er i forbindelse med en kirkelig handling i Tyvelses idylliske landsbykirke, er der kun et par minutters gang til salen. Salen er løbende blevet renoveret og fremstår lys, indbydende og tidssvarende. Se billeder i galleriet.

Sådan lejer du Møllebæksalen

Møllebæksalen kan bookes her ved at anvende kalenderen og kontaktformularen her på hjemmesiden. Har du spørgsmål, så skriv til booking@møllebæksalen.dk. Den normale svartid på henvendelser er 3-4 hverdage.

Læs vores lejevilkår her

Hent lejekontrakten her

Når du har fået bekræftet din reservation, skal du indenfor 14 dage udfylde og underskrive en lejekontrakt og overføre et depositum på 1.000 kr. til konto 8117-116496 hos Nykredit Bank. Husk at anføre navn og lejedato på overførslen. Betalingen af selve lejebeløbet skal ske senest 14 dage inden første dag i din leje.

Centralt beliggende forsamlingshus – tæt på Ringsted, Glumsø og Sorø

Møllebæksalen ligger i Tyvelse nær Glumsø – midt imellem Ringsted og Sorø. Festlokalet befinder sig derfor i naturskønne omgivelser tæt på Susåen – og blot få minutters kørsel fra stationsbyen Glumsø. Herfra er der timedrift med direkte togforbindelse til blandt andet København, Ringsted, Næstved og Nykøbing Falster. I Glumsø er der gode indkøbsmuligheder.

I bil er der blot 12 minutter til enten Ringsted og Sorø samt omtrent 20 minutters kørsel til Næstved.  Det er let at komme til og fra E20, hvis venner eller familie kommer langvejs fra.

Møllebæksalen er drevet af frivillige. Hvis du er interesseret i foreningen bag Møllebæksalen, så læs med her og kontakt gerne bestyrelsen for at blive klogere på foreningens mange aktiviteter og arrangementer.