Konfirmation

Forsamlingshus til konfirmation

Forsamlingshus med festlokale til konfirmation

Hold din konfirmation i Møllebæksalen og få en uforglemmelig dag. Tjek vores faste, lave priser og kalenderen for ledige datoer – og book med det samme. Du kan booke her eller sende os en mail på booking@møllebæksalen.dk.

Møllebæksalen er et stemningsfyldt forsamlingshus beliggende i skønne og idylliske omgivelser tæt på Glumsø. Møllebæksalen er derudover tæt på Ringsted, Sorø og Næstved og blot 12 minutters kørsel fra motorvejen. Fra Glumsø er der kun få minutters kørsel til forsamlingshuset eller 10 minutter på cykel.

Huset er løbende renoveret, så selskabslokalet fremstår tidsvarende, lyst og indbydende. Det er de perfekte omgivelser til konfirmanden, som ønsker en uforglemmelig dag med familie og venner.

Med forsamlingshusets køkkenfaciliteter er der god mulighed for at anrette og opbevare festmiddagen. Rengøring er altid inklusiv i vores faste, lave priser. Så kan I koncentrere jer om at nyde festen og sikre, at konfirmanden og resten af familien får skøn en dag.

Der er plads til 60 festglade mennesker i festlokalet. Udover selve festlokalet indeholder Møllebæksalen en rummelig entré med plads til overtøj, hyggeligt lounge-område med sofaer, køkken med køleskab, to ovne samt industriopvasker. I tilknytning til festlokalet er der to toiletter. Ydermere er der et loftsrum med god plads til leg og sjov for børnene – helt uden at det forstyrrer festlighederne.

Udenfor finder I en lukket gård med terrasse og legehjørne til de yngste gæster.

Book forsamlingshuset

Kunne I tænke jer at holde konfirmationen i Møllebæksalen? Tøv ikke med at booke dine datoer eller hør mere på booking@møllebæksalen.dk. Vi viser gerne huset frem, så I kan se lokalerne, inden I booker.

.